Asociatia Nationala Cinegetica, Călăraşi

Asociatia Nationala Cinegetica
Strada Pacii 2
910061 Călăraşi
Celular:
0765.235.237
Pagina web:
ultima actualizare a fost cu mai mult de 6 luni în urmă

Descriere

Scopul A.N.C. il reprezinta sustinerea dezvoltarii economice, coordonarea, organizarea si promovarea intereselor intreprinderilor mici si mijlocii si a intreprinzatorilor particulari. Obiectivele cele mai importante propuse sunt: - stimularea creerii de asociatii economice si profesionale care sa sustina interesele intreprinzatorilor particulari.
- acordarea de asistenta catre potentialii intreprinzatori pentru administrare in faza de demarare a activitatii, pentru solutionarea unor probleme financiare, organizatorice, manageriale, tehnice. - desfasurarea de activitati de sprijinire a parteneriatului in afaceri, schimb de experienta in domeniu, de transfer tehnologic si de participare la tirguri si expozitii.
- organizarea de actiuni de parteneriat international privind intreprinderile mici si mijlocii. - culegerea, prelucrarea si punerea la dispozitie de date si informatii, crearea de baze de date pentru intreprinzatori.


Profil lung
Asociatia Nationala Cinegetica coordoneaza activitatea crescatorilor de prepelite din Romania, ofera asistenta de specialitate, stimuleaza si promoveaza aceasta afacere in randul crescatorilor si al potentialilor crescatori, asigura - in limita posibilitatilor - contracte de vanzare in tara si strainatate.
Cuvinte cheie:
Asociatii, Asociatie cinegetica, Asociatii cinegetice, Cinegetica, Membri asociatie cinegetica, Membru asociatie cinegetica
Asociatia Nationala Cinegetica apare în următoarele categorii:
Publicaţi imagini

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Asociatia Nationala Cinegetica!

Împărtășește-ți experiența!

Firme similare în apropiere

 1. Bulevardul 1 Mai Nr. 1
    Călăraşi
 2. Strada Portului Nr. 7
  910032  Călăraşi
 3. Strada Independentei 20
  910060  Călăraşi
 4. Strada 1 Decembrie 1918 Nr. 3-5
  910040  Călăraşi
 5. Strada Dobrogei 37
  910032  Călăraşi
 6. Harta firmelor asemănătoare din apropiere