Scoala Cu Clasele i - Viii Nicolae Titulescu, Călăraşi

Scoala Cu Clasele i - Viii Nicolae Titulescu
B-Dul. Nicolae Titulescu Nr. 2
Călăraşi
ultima actualizare a fost cu mai mult de 6 luni în urmă

Descriere

Din noiembrie 2003, şcoala noastră poartă cu mândrie numele marelui diplomat român. Prin rezultatele remarcabile obţinute de elevi de-a lungul anilor, prin competenţa şi receptivitatea la nou a colectivului de cadre didactice şi prin baza sa materială modernă, Şcoala "NICOLAE TITULESCU" Călăraşi se impune ca o şcoală de referinţă pentru învăţământul călărăşean - o şcoală demnă de numele ilustru pe care îl poartă! Şcoala beneficiază de o suprafaţă totală de 9600 mp din care clădirea şcolii se află pe o suprafaţă de 3 800 mp, sala de sport pe 600 mp, sala de gimnastică şi fitness pe 100 mp. Spaţiul folosit exclusiv pentru activităţi didactice din cele 45 de săli de clase şi laboratoare este de 2250 mp în care, pe un schimb, se află în medie 740 de elevi. Spaţiul utilizat în clase este de 3.04 mp per elev pe schimb. De menţionat este faptul că în 8 săli se susţin activităţile claselor cu program suplimentar de artă (muzică) cu grupe de 15 elevi.

  1. Noutăţi

Profil lung
Şcoala are în dotare trei corpuri de clădire care comunică între ele. Primul corp (clădirea veche) are două nivele şi conţine săli de clasă, cabinete, săli de clasă pentru clasele cu program suplimentar de muzică şi arte plastice, grupuri sanitare, anexe. Cel de-al doilea, dat în folosinţă la 1 septembrie 1999, are trei nivele şi se compune din săli de clasă, sala de festivităţi, laboratoare, cancelarie, birouri pentru secretariat şi directori, grupuri sanitare. Al treilea, terminat în 2002, are în componenţă sala de sport (pe două nivele), iar la parter, sala de gimnastică, sala de fitness, biblioteca, centrul de documentare şi informare, cabinete, birouri-administraţie, vestiare şi grupuri sanitare. Şcoala are sistem propriu de încălzire - centrală termică racordată la reţeaua de gaz metan a oraşului.
Cuvinte cheie:
Pictura, Şcoală, Gimnaziu, Bibliotecă, Muzica, Elevi, Educaţie, Profesori, Informatica, Cadre Didactice, Concursuri, Matematica, Olimpiade, Săli de Clasă, Activitatea Artistica, Activitatea Sportiva, Centru de Consiliere Şcolară, Centru Logopedic Interşcolar, Sală de Festivităţi
Scoala Cu Clasele i - Viii Nicolae Titulescu apare în următoarele categorii:
Publicaţi imagini

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Scoala Cu Clasele i - Viii Nicolae Titulescu!

Împărtășește-ți experiența!

Firme similare în apropiere

  1. Strada Bucureşti Nr. 102
    910068  Călăraşi
  2. Strada Sloboziei 9
    910014  Călăraşi
  3. Harta firmelor asemănătoare din apropiere